ОМ ОП ЮУ АЭС
Вторник, 23.04.2024, 12:35
Приветствую Вас Гость | RSS
 
Главная РегистрацияВход
Меню сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2014 » Март » 26 » 12 АПРЕЛЯ 2014 Cделаем Южноукраинск Чистым!
18:34
12 АПРЕЛЯ 2014 Cделаем Южноукраинск Чистым!

12 АПРЕЛЯ 2014 Cделаем Южноукраинск Чистым!

 Друзья, товарищи, и все все все жители нашего прекрасного города Южноукраинска, присоединяйтесь к самой масштабной экологической акции планеты "Letsdoit"!!!

 Все мы видим что творится на лоне природы, в живописнейших местах Украины, на берегах реки Южный Буг- по всюду горы мусора... На самом деле это уже катастрофа! Но мы можем изменить ситуацию и это достаточно просто, если МЫ СДЕЛАЕМ ЭТО ВМЕСТЕ!!!

 

 Нету смысла говорить о том что все плохо, есть примеры того, что ВСЁ в НАШИХ СИЛАХ!

 Когда впервые проводили эту акцию в Литве, половина населения страны вышла и убрала всю свою родину в общей сложности за пять часов! Это невероятно, но факт.

 

 Если все в городе будут знать об акции, если каждый сделает хоть один шаг на встречу экологии- наш МИР изменится к ЛУЧШЕМУ!!!

 Всё в наших силах и самое главное что это ОЧЕНЬ ПРОСТО!

 

 Давайте потратим немного времени нашего выходного дня, на природе делая ооочень полезное дело! И если честно- очень приятно осознавать свою причастность к такому, не побоюсь этого слова, великому делу)))

 

 Рассказывайте всем, приглашайте всех, не оставайтесь у обочины (всё в той же куче мусора)! Ведь если человек один раз уберет чужой мусор на природе, он уже сам не будет там мусорить. Только представьте себе наш Буг без мусора, это же прекрасно!!!

 

 Мы будем добиваться установки мусорных баков ближе к местам отдыха, так что нечего говорить что все будет бесполезно!!!

 

 ДАВАЙТЕ СДЕЛАЕМ ЭТО ВМЕСТЕ, ведь это так ПРОСТО и так ЗДОРОВО!!!

 

 Сбор возле сцены мемориала в 10.00.

 группа в контакте http://vk.com/letsdoit_yuzhnoukrainsk

 

ІНСТРУКЦІЯ З ТЕХНІКИ БЕЗПЕКИ

 

 Ці правила покликані полегшити роботу учасникам і забезпечити оптимальний перебіг акції Зробимо Україну чистою. А також сприяти ефективному вирішенню будь-яких проблем, які можуть виникнути під час прибирання.

 Правила містять інформацію щодо запобігання і вжиття заходів у разі виникнення нещасні випадки, що можуть мати місце під час прибирання.

 Ці правила техніки безпеки необхідно прочитати і засвоїти всім тим, хто приймає участь в заходах, організованих під егідою Зробимо Україну чистою.

 

 Настанови учасникам прибирання

 

 ü Торкайтеся сміття лише в рукавичках!

 ü Не торкайтеся об'єктів, які несуть потенційну небезпеку: гострі предмети, токсичні речовини, шматки фанери або інших матеріалів, що знаходяться в нестійкому положенні і можуть спровокувати падіння купи сміття.

 ü Не наражайте себе на небезпеку – зокрема не ризикуйте життям на крутих схилах!

 ü Одягніться в підходящий для прибирання одяг: спортивне зручне взуття, бажано довгі брюки. Забороняється вдягати взуття на підборах, сандалії та пляжні тапочки!

 ü Ваш одяг учасників прибирання має відповідати погоднім умовам, оскільки акція Зробимо Україну чистою може відбуватися у несприятливу погоду (дощ, вітер, спекотне сонце і т.д.).

 ü Вранці перед прибиранням рекомендується вживати їжу, багату на вітаміни. Це дозволить добре перенести фізичну працю.

 ü Волонтерам рекомендується взяти з собою на прибирання їжу і воду!

 ü Кожному учаснику також рекомендується взяти з собою шоколад або цукерки.

 

 Учасникам акції Зробимо Україну чистою суворо забороняється:

 

 § долучатися до акції Зробимо Україну чистою у стані алкогольного сп’яніння. Учасники акції не повинні вживати алкоголь мінімум за 12 годин до початку та під час акції. У разі порушення цього правила організатори мають право усунути від прибирання учасника.

 § вживати галюциногенні препарати за 24 години до та під час прибирання Зробимо Україну чистою. Організатори мають право усунути від участі в акції людину або цілу команду, що порушила це правило.

 § використовувати упереджені та образливі формулювання, грубо поводитися по відношенню до координатора проекту та інших членів команди.

 § піддавати себе ризику, повинні захищати себе, мають піклуватися про команду, частиною якої вони є, і запобігати пошкодженню транспортних засобів та іншого майна, що використовується під час проведення акції.

 

 Інші положення.

 У разі аварії або надзвичайної ситуації добровольці повинні повідомити координатора парку про ситуацію, що склалася. При цьому, незалежно від тяжкості аварії, учасники мають поставитися до неї з усією серйозністю, оскільки навіть найменша аварія може мати тяжкі наслідки.

 Можливі надзвичайні ситуації:

 • у разі вияву людського тіла – учасники повинні зателефонувати на номери екстрених служб 102 та 103 і повідомити про знахідку координатора парку.

 • у разі вияву вибухонебезпечних речовин (бомб, артилерійських снарядів і т.д.) учасники повинні відійти на значну відстань і викликати екстрену службу 102. Ні за яких обставин не переміщувати ці предмети!

 • у разі виникнення нещасного випадку учасники акції повинні повідомити координатора парку та викликати екстрену службу 103. Бажано, щоб учасники акції мали з собою антисептичні засоби – бинт, перекис, вату, пластир!

 • У разі складних травм – учасники прибирання повинні негайно викликати екстрену службу 103. Наголошуємо, що надавати першу медичну допомогу уповноважений лише кваліфікований медичний персонал! Окрім того, за законом України у всіх місцях масового зібрання людей мають чергувати швидка та поліція!

 

 Відповідальність

 Неповнолітній учасник може брати участь у прибиранні, але відповідальність за нього мають взяти на себе дорослі учасники.

 Усі учасники прибирання повинні ознайомитися з правилами техніки безпеки та засвоїти всі його пункти.

 

-------------------------------------

С уважением,

Момотов Владислав

Инженер I категории

ЛЯТ ОЯБ ОП ЮУАЭС

ГП НАЭК "Энергоатом"

р.т.(05136)41936

м.т.(067)5118277

Просмотров: 1451 | Добавил: dok | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Друзья сайта
Поиск
Календарь
«  Март 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архив записей
Copyright MyCorp © 2024